تقدیر نماینده ولی فقیه و دکتر خوشدل از کادر درمان

۳۰ آذر ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۰ کد : ۲۹۱۵ اخبار بیمارستان
تقدیر نماینده ولی فقیه و دکتر خوشدل از کادر درمان

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امیرالمومنین (ع) ، در دومین روز از هفته سلامت با شعار "پزشکان، پرستاران و خانواده نظام سلامت در مقابله با کرونا" دکتر علیرضا خوشدل  ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران , به همراه حجت الاسلام رستمی نماینده محترم ولی فقیه در دانشگاه هها  , حجت الاسلام کرمی نماینده محترم ولی فقیه در واحد پزشکی تهران   با حضور در بیمارستان امیرالمومنین  (ع)  با دکتر ناصر رهبر  رییس بیمارستان و آقای مهندس کلهر  معاونت توسعه منابع  بیمارستان دیدار و گفتگو کردند .

در ابتدای مراسم  به مقام شهدا از شهید مدافع سلامت دکتر غلامرضا فخری متخصص  بیهوشی  در راه ارائه خدمات درمانی به بیماران مبتلا به ویروس کرونا، خود اسیر این ویروسِ همه‌گیر شد و جان خود را از دست داد ادای احترام شد.
در ادامه این دیدار نمایندگان  محترم ولی فقیه  به همراه دکتر رهبر ضمن  بازدید از بخشهای بیمارستان از خدمات ویژه کادر درمانن تقدیر نموده و از بیماران کرونایی با نثار شاخه گل عیادت نمودند.
در این دیدار ریاست محترم دانشگاه طی مراسمی  با با اهدا لوح تقدیر و گل  ن هفته سلامت را به رییس بیمارستان و کادر درمان تبریک گفتتند و از زحمات پزشکان ، پرستاران و پرسنل بیمارستان در راه درمان کرونا تقدیر و تشکر نمودند.