رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران را منصوب کرد.

۰۷ تیر ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۰ کد : ۲۲۳۶ اخبار بیمارستان

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی، علیرضا خوشدل را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران منصوب کرد.

در حکم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آمده است:

برادر گرامی جناب آقای دکتر علیرضا خوشدل

با اهدای سلام و تحیات

با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جنابعالی و پیشنهاد مسئولان ذیربط، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران» منصوب می‌شوید.

امید است با بهره‌گیری شایسته از سرمایه‌های انسانی دانشگاه و با هماهنگی کامل با معاونت علوم پزشکی و ریاست استان تهران، نسبت به گسترش فضای انقلابی و جهش علمی و فناوری دانشگاه از هیچ تلاش و کوششی دریغ نفرمایید.

همچنین با توجه به مسئولیت جدید برادر ارجمند جناب آقای دکتر نگاهداری، با پذیرش استعفا از زحمات ایشان در مدت سرپرستی آن دانشگاه تقدیر و تشکر می نمایم.

مزید توفیقات جناعالی را از خداوند تعالی خواستارم.

محمدمهدی طهرانچی

دکتر علیرضا خوشدل با مدرک دکتری تخصصی اپیدمیولوژی بالینی، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

( ۱ )