گرامیداشت روز پرستار در بیمارستان امیرالمومنین(ع)

۱۴ دی ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۴ کد : ۱۶۳۳ اخبار بیمارستان
همزمان با فرارسیدن میلاد دخت نبی اکرم حضرت زینب کبری (س) که مصادف با روز پاسداشت از مقام پرستار بود مراسم تجلیلی با حضور ریاست محترم واحد پزشکی تهران جناب آقای دکتر ابطحی در سالن همایش بیمارستان امیرالمومنین(ع) برگزار شد.

در ابتدای این مراسم پس از تلاوت قرآن کریم، سخنرانی جناب آقای دکتر عامریون ریاست محترم بیمارستان امیرالمومنین(ع) مبنی بر تقدیر و تشکر از میهمان گرانقدر، معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی واحد پزشکی جناب آقای دکتر فاطمی ، ریاست محترم بیمارستان بوعلی جناب آقای دکتر فیروزکوهی از کلیه پرستاران ، کادر درمان و پرسنل تقدیر و تشکر بعمل آمد.

در ادامه برنامه سخرانی جناب آقای دکتر ابطحی مبنی بر نقش کلیه پرسنل بیمارستانی در فرآیند تکریم ارباب رجوع و بیماران را که تاثیرگذاری فراوانی در جذب بیماران دارد را اذعان داشتند.

در ادامه نیز دکتر میر مسعود فاطمی از مقام پرستاران تقدیر و تشکر بعمل آوردند.

در پایان این مراسم از پرستاران نمونه دانشکده پرستاری و مامایی، بیمارستان امیرالمومنین (ع)، بیمارستان بوعلی ، بیمارستان فرهیختگان و کلینیک قدس و دانشجویان نمونه پرستای تجلیل شد.

در ادامه نیز دکتر میر مسعود فاطمی از مقام پرستاران تقدیر و تشکر بعمل آوردند.